Salg- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Startspring.dk
Lunddalsvej 24
2600 Glostrup

Email: salg@startspring.dk

Ejerforhold: Swim Online ApS
CVR nr.: 36900873
Etableringsår: 2013

Ordreafgivelse/salg
En ordre betragtes som afgivet det tidspunkt betalingstransaktionen er gennemført. Husk at kontrollér din ordrebekræftelse pr. mail, skulle du have ændringer til din ordre bedes du kontakte os hurtigst muligt på salg@startspring.dk - Husk at oplyse dit ordrenummer.

Betaling
Betaling foregår med Dankort eller VISA Dankort - I begge tilfælde vil beløbet først blive hævet på din konto når vi har afsendt forsendelsen. Det er endvidere muligt at betale via PayPal, som giver mulighed for at betale med alle internationale kreditkort - fx Mastercard.

Priser
Alle priser på Startspring.dk er anført i danske kroner inklusiv moms, med mindre andet er angivet.

Levering
Lagervarer leveres indenfor 1-2 hverdage ved Quickbrev, eller 1-6 hverdage ved Standard brev. Ved bestilling af bestillingsvarer (tydeligt angivet på disse produkter), må forventes en længere leveringstid.

Forsendelse
Alle køb leveres med Post Danmark. Levering foregår i emballage specielt lavet til forsendelse af tøj, og kan oftest leveres direkte i postkassen. Prisen for forsendelse + håndteringsomkostninger afhænger af typen af levering.

Fortrydelsesret
Ved køb hos Startspring.dk har du altid 14 dages returret, fra den dag du modtager varen. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om at du fortryder købet.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering foregår ved at du fremsender varen, sammen med en udfyldt returseddel, som du kan finde ved at trykke her.

Forsendelse
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelse af køb foregår ved at du fremsender varen, sammen med en udfyldt returseddel, som du kan finde ved at trykke her.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Startspring.dk
Lunddalsvej 24
2600 Glostrup

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Startspring.dk
Lunddalsvej 24
2600 Glostrup

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
Personoplysningerne registreres hos Swim Online ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på startspring.dk er medejer Jon Langberg.

Som registreret hos Swim Online ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@startspring.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@startspring.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Ved spørgsmål til betingelserne bedes du kontakte os på info@startspring.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 27/9-2016.